Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Onze filosofie

Onze filosofie

Bij de bedrijfsvoering van La Cerisaie gaan we uit van een aantal uitgangspunten:

 1. Gastvrij in Franse landelijke stijl
  Het maison de maître is gebouwd in een klassiek Franse stijl. Ook bij de inrichting (klassiek landelijk Frans) houden we daar rekening mee.  

 2. Comfort & gemak
  Ondanks dat het huis al best oud is bieden we onze gasten kwaliteit: goede bedden met fijn linnengoed. We doen er alles aan om je verblijf op La Cerisaie zo prettig mogelijk te maken. Gaat het ergens niet zo lekker, dan horen we dat graag.

 3. Duurzaam
  We proberen de B&B (in toenemende mate) duurzaam te runnen. Qua eten willen we proberen om bij het diner groenten de hoofdrol te geven. Bij het ontbijt zijn er vleeswaren, maar in een bescheiden aanbod. Wel meer dan genoeg andere lekkere dingen natuurlijk, waaronder een eitje.
  Wij willen onze gasten vragen ook een steentje bij te dragen aan een duurzame(re) wereld. Bijvoorbeeld om handdoeken meerdere dagen te  gebruiken. Indien je graag elke dag een schone handdoek wilt, dan is dat uiteraard mogelijk. Uit het oog van duurzaamheid kiezen we er vooralsnog voor om geen airco's in de B&B te plaatsen. Wel staat in elke kamer / gîte een ventilator.

 4. Biologisch/dynamisch
  In dezelfde lijn proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van biologisch-dynamische producten van producenten uit de buurt. Zowel voor het eten en drinken, als voor schoonmaakmiddelen. Maar het moet gezegd: dit is nog een ontwikkeltraject, want we moeten de omgeving en de regionale producenten ook nog een beetje leren kennen.

 5. Open, eerlijk en transparant
  In onze communicatie zijn we open en eerlijk. We vinden het prettig als onze gasten dat ook zijn. Zoals bij punt 2 al gezegd: Gaat het ergens niet zo lekker, dan horen we dat dus graag.
  In het kader van dit uitgangspunt: La Cerisaie ligt in het dorpje Riols aan de D908 en dat is een doorgaande weg door de vallei. 's Nachts is het heerlijk rustig, maar in de ochtend komt het bestemmingsverkeer langzaam op gang...

 6. Iedereen is welkom 
  Openheid, inclusiviteit en diversiteit zijn voor ons belangrijk. Iedereen is bij ons van harte welkom!
   Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 05-12-2022 / Copyright © La Cerisaie